Pieksämäen Nukkekoti

Tervetuloa Nukkekodille – Joonas Auringon Huvilaan

Lumoava Nukkekoti sijaitsee Pieksäjärven kauniissa rantamaisemassa Hiekanpääniemen kainalossa. Nikkarityylisen huvilan alakerrassa sijaitsevat Kahvila Kultakutri ja teatterisali. Yläkerrassa ovat Joonas Auringon satuvintti roolivaatteineen, merirosvoprinsessa Persiljan kammari, Joonas Auringon hytti. Uutena yläkerrasta löytyy Laivakissa Korianterin oma vinttikomero sekä Täti-Eulalian käsityöhuone. Viehättävä pihapiiri kutsuu omiin leikkeihin Peuhumökissä, kauppapuodissa, riippusillalla ja kapulalossilla.  Ateljeessa on ohjattuja toimintatuokioita.

Ovet yleisölle aukeavat maanantaina 3.6.2019 klo 9.00. Tervetuloa!

Kesän ohjelma-aikataulu julkaistaan viikolla 20.

Saapuminen Nukkekodille: Löydät kartan kohdasta ”tiedotteita ja valokuvia”

Joonaksen seikkailuja voit seurata YouTubesta Joonas Auringon Joulukalenterissa Pieksämäen kaupungin YouTube-kanavalla. Joonaksella on myös omat sivut Instagramissa ja Facebookissa.

Joulukalenterissa kuullaan myös ensikertaa kahdeksan laulua Joonaksesta ja Ystävistään. Laulut ovat luoneet lastenkirjailija/graafikko/kuvittaja Liisa Kallio sekä säveltäjä Soili Perkiö.Joonas Auringosta on myös luotu uusi graafinen ilme. Oheisen kuvan on luonut Liisa Kallio.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN NUKKEKODILLE!

 

Yhteystiedot

Pieksämäen Nukkekoti

nukkekoti@pieksamaki.fi
Hiekanpääntie 21, Pieksämäki
p. 044 799 55 47

Facebook:

Nukkekoti – Sadun ja seikkailun talo

Joonas Aurinko

Instagram:

Pieksämäen Nukkekoti

Joonas Aurinko

www.pieksamaennukkekoti.fi