Tietoa sivustosta

Meidän Pieksämäki – internet-sivuilla meidan.pieksamaki.fi on tietoa ja palveluita kuntalaisille ja matkailijoille. Sivujen tietoja pyritään pitämään mahdollisimman ajantasaisina ja virheettöminä. Emme kuitenkaan vastaa mahdollisten virheellisten tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kustannuksista tai haitoista.

Sivujen sisällön tuottaa pääasiassa alueen yritykset, kylät, yhdistykset ja seurat sekä järjestöt itse. Mikäli haluatte tulla sivuille mukaan, ottakaa yhteyttä joko palaute-lomakkeen kautta tai sähköpostilla webmaster@pieksamaki.fi.

Pieksämäen kaupungilla on tekijänoikeus kaikkeen sivujen pohjasisältöön tehtyyn ja tuotettuun materiaaliin (teksti, asiasisältö ja kuvat) lukuun ottamatta yrittäjien, yhdistysten, seurojen ja kylien ja muiden toimijoiden osioilleen tuottamaa sisältöä ja kuvia. Sivujen sisältöä ei saa käyttää eikä lainata muussa yhteydessä ilman lupaa ja mainintaa lähteestä. Jos tästä pääsäännöstä on jossain kokonaisuudessa poikettu, siitä on erikseen mainittu kyseisellä sivulla.

Sivuston rakenne
Sivusto on jaettu seitsemään kategoriaan, etusivu, yritykset, kylät, yhdistykset ja seurat, järjestöt, hankkeet, terveystietotupa, keskustelu ja kuvagalleria.

Linkitys
Meidän Pieksämäen kotisivuille saa tehdä linkkejä, jos noudatetaan tekijänoikeuksia ja hyvää tapaa.

Tekniset suositukset
Sivustot näkyvät parhaiten uusimmilla selainversioilla, kuten Internet Explorerin tai Firefoxin uusimmat versiot. Joidenkin tiedostojen katsomiseen tarvitaan erityisiä ohjelmia (esim. pdf-tiedostojen Acrobat Reader). Sivuston jotkin osuudet voivat vaatia Adobe Flash Playerin.

Web-kamerat
Sivuilta löytyy muutama web-kamera. Kamerat eivät ole tallentavia, eikä niissä ole äänentoistoa tai nauhoitusta käytössä. Kamerat ovat suunnattu siten, ettei niistä voida tunnistaa henkilöitä.

Lisätietoa web-kameroita koskevista lainsäädännöistä Kameravalvonnan yksityisyyden suoja ja henkilötietojen käsittely
Palaute ja yhteystiedot
Palautetta voi antaa palaute-lomakkeen kautta tai sähköpostilla webmaster@pieksamaki.fi