Pieksämäen Muistiyhdistys ry

Pieksämäen Muistiyhdistys ry – Muistiliiton jäsen

Perustettu vuonna 1990.

Puheenjohtaja vuonna 2019: Risto Närhi

Sihteeri
Heidi Kesänen
p. 050 594 7868

TAVOITTEEMME
Yhdistyksen tarkoituksena on toimialueellaan jakaa tietoa muistista ja muistisairauksista sekä niiden riskitekijöistä ja opastaa aivoterveyden edistämisessä. Yhdistys tukee muistisairauteen sairastuneita ja heidän läheisiään, muistiperheitä. Yhdistys tarjoaa mahdollisuuden tulla mukaan ryhmämuotoiseen toimintaan sekä osallistua virkistystoimintaan.

Olemme PAISTE ry:n (Pieksämäen alueen sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tuki ry) jäsenjärjestö. PAISTE:en järjestämät tilaisuudet, tapahtumat ym. on kohdennettu jäsenillemme.

Jäsenmaksu on 15e/vuosi ja sisältää sekä valtakunnalliset että paikalliset jäsenedut.

Yhdistyksen toiminnasta voit katsoa tarkemmin tietoa kotisivuilta www.muistiliitto.fi/pieksamaenmuistiyhdistys

Pieksämäen alueella on myös Etelä-Savon Muistiluotsin järjestämää toimintaa. Muistiluotsin vertaistuellinen toiminta on kohdennettu erityisesti muistiperheille. Lisää tietoa Muistiluotsin palveluista alueella saat yhdistyksestä.

Muista myös!
– Vertaistukea ja tarinoita tosielämästä muistisairauden kanssa www.muistini.fi

– Muistiliiton maksuton keskustelupalsta https://beta.tukinet.net/teemat/muisti-ja-muistisairaudet-752231380/forum/, jossa voi jutella muistihäiriöistä ja muistisairauksista, sekä turvallisesti jakaa kokemuksia elämästä muistisairauden kanssa.

Keskustelua ja tukea: Muistisairaan läheiselle Vertaislinja -tukipuhelin (p. 0800 9 6000, maksuton) joka päivä klo 17–21

Muistineuvo, vastaajina muistityön ammattilaiset p. 09 876 6550 ma, ti, to klo 12-17 (0,08€/min + pvm)