Pieksämäen Seudun 4H

http://www.pieksamaenseudun4h.fi

Mitä 4H on?

4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullisuutta ja yritteliäistä aikuisuutta. Lapsen ja nuoren kehitysvaiheet huomioon ottavassa toiminnassa opitaan itse tekemällä. 4H-kerhossa omaksutaan käytännön taitoja ja tietoja koulutetun ohjaajan tuella. 4H-koulutusket ja kurssit syventävät nuoren osaamista.Toiminassa saadaan valmiuksia yitääjyyteen ja työelämään.

4H kehittää ihmistä kokonaisuutena. Tätä kuvaavat neljä H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health, suomeksi harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi. 4H-toimija pystyy luomaan arjen hyvinvointia itselleen ja muille.

4H toimii taajamissa ja haja-asutusalueilla järjestäen lapsille ja nuorille vapaa-ajan harrastus- ja yritystoimintaa.

 

4H-yhdistyksen toiminta

Pieksämäen seudun 4H-yhdistys on perustettu vuonna 1994 ja sen toiminnanjohtaja on Jaana Lauttaanaho. Toimimme Pieksämäen kaupungin haja-asutusalueella. Yhdistyksen tärkein osa koostuu 6-17 -vuotiaille tarkoitetuista kylä- ja harrastekerhoista. Nuorempiakin lapsia kerhoissamme huiskii ja myös lisäporukka kerhoihimme on tervetullutta. Tärkeä toimintamme muoto nuorille on työpalvelut. Lisäksi järjestämme mm. erilaisia kursseja, kilpailuja ja retkiä.

Toiminnanjohtaja Jaana Lauttaanaho Posti- ja käyntiosoite Vilhulantie 5 76850 NAARAJÄRVI.

LISÄTIETOJA: Toiminnanjohtaja Jaana Lauttaanaho

Pieksämäen seudun 4H-yhdistys p. 0400-208973.

kotisivut: www.pieksamaenseudun4h.fi

email on muotoa: etunimi.sukunimi(ät)pieksamaenseudun4h.fi