UHY TietoAkseli – Tilitoimisto Pieksämäki

UHY TietoAkseli

TietoAkseli on tilitoimisto, joka toimii talouden matkaoppaanasi. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. TietoAkselissa katsotaan eteenpäin ja autetaan yritystäsi menestymään.

Tarjoamme laadukkaat tilitoimistopalvelut, sähköisen taloushallinnon edut sekä henkilökohtaista ja paikallista palvelua huippuluokan ammattitaidolla. Olemme auktorisoitu Procountor-partneri ja Lemonsoft-tilitoimisto Pieksämäellä.

Palvelumme

Kirjanpito ja tilinpäätös – Palkanlaskenta – Talousjohtaminen – VerotusYritysjärjestelyt – Kansainväliset palvelut – Tilintarkastuspalvelut
Sähköisen taloushallinnon palvelut – Procountor – Lemonsoft

Ota yhteyttä, niin tilitoimisto kertoo mielellään lisää!

 

UHY TietoAkseli – Tilitoimisto Pieksämäki

Keskuskatu 17-19 B II krs.
010 3472 800
info@tietoakseli.fi

 

Faktoja TietoAkselista

  • Auktorisoitu tilitoimisto.TietoAkseli on Suomen Taloushallintoliitto ry:n valvoma, auktorisoitu tilitoimisto.
  • Sertifioitu laadunhallintajärjestelmä.TietoAkselin laadunhallintajärjestelmä on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti. Sertifikaatti täyttää johtamisjärjestelmän vaatimukset digitaalisten ja kansainvälisten tilitoimisto- sekä taloushallintapalveluiden laajuudessa.
  • Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä.TietoAkseli on Finagon auktorisoitu Platina-partneri ja tarjoaa sähköisen taloushallinnon palveluita tiiviissä yhteistyössä Finagon kanssa. Tilitoimisto käyttää taloushallinnon ohjelmistona Procountor-ohjelmistoa.
  • Kansainvälinen toimija.UHY TietoAkseli on ainoa suomalainen hyväksytty jäsen UHY Internationalissa, yhdessä maailman johtavista liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjuista.
  • UHY TietoAkselion osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia, joka tarjoaa kattavat yrityshallinnon asiantuntijapalvelut saman katon alta. TietoAkselin lisäksi konserniin kuuluu yritysjärjestelyjen asiantuntijana toimiva Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluja tarjoava UHY ValueMiners.