TietoAkseli – Tilitoimisto Pieksämäki

TietoAkseli – auktorisoitu tilitoimistomme Pieksämäellä toimii arvon asiantuntijanasi

Me TietoAkselissa huolehdimme yrityksesi taloushallinnosta huippuluokan ammattitaidolla. Sähköisen taloushallinnon edelläkävijänä autamme sinua ottamaan digitaalisuudesta tehot irti. Yhdistämme toimialan johtavan osaamisen sähköisen taloushallinnon teknologiaan ja henkilökohtaiseen palveluun.
Asiakkaanamme saat aina oman henkilökohtaisen asiakasvastaavan, joka palvelee päivittäisissä kysymyksissä. Taloushallinnon haltuunottopalvelumme on prosessina sujuva ja vaivaton. Teemme asiat pitkälti puolestasi.
Palvelumme mukautuu palvelutarpeisiisi ja yrityksesi elinkaaren kaikkiin vaiheisiin saumattomasti. Voit ulkoistaa meille vain kirjanpidon tekemisen tai koko taloushallinnon prosessin reskontria myöten. Taloushallinnon peruspalveluiden lisäksi saat meiltä kattavasti erilaisia liiketoimintaasi tukevia asiantuntijapalveluita.

Tietoa TietoAkselista

• TietoAkseli on Suomen Taloushallintoliitto ry:n valvoma, auktorisoitu tilitoimisto. Osaamisemme, tietojärjestelmämme ja toimintatapamme ovat alan huippuluokkaa. Toimintamme on asianmukaisesti vastuuvakuutettu ja henkilöstömme taidot ovat aina ajan tasalla.
• Laadunhallintajärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja toimintamme jatkuvaan parantamiseen. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että toimintatapamme ovat tehokkaita ja asianmukaisia.
• TietoAkseli on sähköisen taloushallinnon edelläkävijä. Olemme saavuttaneet Procountor Internationalin partneriohjelman korkeimman tason ja olemme myös virallinen Netvisor Premium Partner ja Lemonsoft- yhteistyökumppani. Toteutamme vaativatkin sähköisen taloushallinnon integraatiot ja käyttöönottoprojektit.

TietoAkseli Group

TietoAkseli Groupiin kuuluvat TietoAkseli Oy:n lisäksi yritysjärjestelyjen asiantuntijana toimiva TietoAkseli Corporate Finance Oy sekä tilintarkastuspalveluiden erikoistunut TietoAkseli Audit Oy. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Mikkelissä, Oulussa, Tampereella, Pieksämäellä ja Ikaalisissa.

TietoAkseli on tilitoimisto, joka toimii talouden matkaoppaanasi. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. TietoAkselissa katsotaan eteenpäin ja autetaan yritystäsi menestymään.

Tarjoamme laadukkaat tilitoimistopalvelut, sähköisen taloushallinnon edut sekä henkilökohtaista ja paikallista palvelua huippuluokan ammattitaidolla. Olemme auktorisoitu Procountor-partneri ja Lemonsoft-tilitoimisto Pieksämäellä.

Palvelumme

Kirjanpito ja tilinpäätös – Palkanlaskenta – Talousjohtaminen – VerotusYritysjärjestelyt – Kansainväliset palvelut – Tilintarkastuspalvelut
Sähköisen taloushallinnon palvelut – Procountor – Lemonsoft

Ota yhteyttä, niin tilitoimisto kertoo mielellään lisää!

TietoAkseli – Tilitoimisto Pieksämäki

Keskuskatu 17-19 B II krs.
010 3472 800
info@tietoakseli.fi

 

Faktoja TietoAkselista

  • Auktorisoitu tilitoimisto.TietoAkseli on Suomen Taloushallintoliitto ry:n valvoma, auktorisoitu tilitoimisto.
  • Sertifioitu laadunhallintajärjestelmä.TietoAkselin laadunhallintajärjestelmä on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaisesti. Sertifikaatti täyttää johtamisjärjestelmän vaatimukset digitaalisten ja kansainvälisten tilitoimisto- sekä taloushallintapalveluiden laajuudessa.
  • Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä.TietoAkseli on Finagon auktorisoitu Platina-partneri ja tarjoaa sähköisen taloushallinnon palveluita tiiviissä yhteistyössä Finagon kanssa. Tilitoimisto käyttää taloushallinnon ohjelmistona Procountor-ohjelmistoa.
  • Kansainvälinen toimija. TietoAkseli on ainoa suomalainen hyväksytty jäsen UHY Internationalissa, yhdessä maailman johtavista liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjuista.
  • TietoAkselion osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia, joka tarjoaa kattavat yrityshallinnon asiantuntijapalvelut saman katon alta. TietoAkselin lisäksi konserniin kuuluu yritysjärjestelyjen asiantuntijana toimiva Vinanssi Corporate Finance sekä tilintarkastuspalveluja tarjoava UHY ValueMiners.